Trustpilot

Het levend portret

Nieuw in illi-tv: Het levend portret! Laat een oude foto weer tot leven komen. Wij hebben de techniek en willen dit graag uitproberen!

Met deze magische techniek is het mogelijk om de gezichten in historische foto’s te laten bewegen en hoogwaardige, realistische videobeelden te maken. De bewegingen in de video zorgen ervoor dat oude foto’s glimlachen, knipperen en hun hoofd draaien. Dit brengt uw foto’s echt tot leven!

Elvis Presley

Veel mensen vinden de nieuwe functionaliteit geweldig en beschouwen het als iets magisch, maar anderen vinden het eng en stellen het minder op prijs. De resultaten kunnen inderdaad controversieel zijn en het is moeilijk om geen mening te hebben over deze techniek. We nodigen u uit foto’s te sturen die mogelijk herkenbaar zullen zijn voor uw dierbare. Wij zullen de foto dan met deze technologie bewerken en inladen in de illi-tv. Wij horen graag uw reacties en horen graag hoe uw dierbare reageert op de foto.

De functionaliteit is bedoeld om vanuit nostalgie te gebruiken. Mogelijk heeft uw dierbare er veel aan, om een oude bekende op deze manier te kunnen zien? Heb je nog mooie pasfoto’s van vroeger, of andere foto’s waarop het gezicht duidelijk op is afgebeeld? Stuur deze naar ons op en wij bewerken de foto tot een video. Hopelijk kan het zorgen voor een heel speciaal moment!

Hoe stuur je de foto(‘s) naar ons toe:

WhatsApp:        0612455448
Mail:                  info@illi-tv.nl

Graag bij het sturen van de informatie het volgende vermelden; uw naam, mailadres, naam zorglocatie/afdeling en de naam van uw dierbare.

Hieronder zijn een paar voorbeelden te zien van een aantal bewerkte foto’s:

Albert Einstein
Dolly Parton
Mona Lisa

Meld u aan voor onze nieuwsbrief