Trustpilot

Digi- en Welzijnscoach

De Digi- en Welzijnscoaches geven ondersteuning bij de implementatie van illi-tv en slaan de brug tussen zorg en techniek. Maak kennis met onze coaches Amélie en Pijke, die beide een achtergrond in de zorg hebben.


Amélie van de Horst

“ Met plezier en enthousiasme heb ik 6 jaar ervaring als zorgmedewerker en mantelzorgbegeleider. In de tijd van nu vind ik het belangrijk om onze doelgroep te betrekken bij moderne middelen die ontwikkeling en waarde toevoegen aan een zinvolle dagbesteding. Door het inzetten van illi-tv wordt de brug geslagen tussen technologie en zorg. Dit resulteert in mooie en unieke momenten tussen familielid, verzorger en bewoner. Dit is de kracht van illi-tv en voor mij de motivatie om met dit mooie product te werken.”

“Al 10 jaar ben ik werkzaam als activiteitenbegeleider bij de Meerwende, een verzorgingstehuis gelegen in Badhoevedorp. In deze periode heb ik gemerkt dat mijn hart in de zorg ligt. Ik vind het geweldig om ervoor te zorgen dat de bewoners een leuke dag hebben vol met muziek, beweging en andere activiteiten. De ervaringen die ik opdoe tijdens de verschillende activiteiten kan ik meenemen in het optimaliseren van de illi-tv zodat deze naadloos aansluit op de doelgroep.”

Pijke Heck

Heeft u problemen met de implementatie van illi-tv bij u locatie? Geef dit dan gerust aan ons door. Eén van onze Digi- en Welzijnscoaches helpt u graag op weg. Wij rekenen hiervoor geen extra kosten. Samen maken wij van illi-tv een succes op de zorglocatie.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief