Zomeractie

Deze zomer heeft illi-tv een speciale zomeractie! Bij de aankoop van de tweede illi-tv of bij aankoop van twee illi-tv’s bij uw zorglocatie krijgen jullie van ons een onvergetelijke middag cadeau.

Twee leden van ons team komen bij jullie langs om gezamenlijk bingo te spelen en karaoke te zingen onder het genot van een stukje taart en (alcoholvrije) champagne.

Wat gaan wij doen tijdens deze onvergetelijke middag?

• Bingo spelen
  • Karaoke zingen
  • Taart eten
  • Champagne drinken (ook alcoholvrije)

Willen jullie dat twee fantastische leden van ons team langskomen om samen met jullie een onvergetelijke middag te beleven? Kijk dan of een andere afdeling bij jullie zorglocatie, net als jullie, illi-tv op de afdeling wil hebben. Dan maken wij er samen met jullie een prachtige middag van!

Hebben jullie nog geen illi-tv op jullie zorglocatie, maar willen jullie deze onvergetelijke middag niet missen? Niet getreurd! Ook bij aanschaf van twee illi-tv’s bij jullie zorglocatie komen wij bij jullie langs!

De leden van ons team die langskomen zijn natuurlijk volledig gevaccineerd. Wij hebben er zin in!

Voorwaarden van de Zomeractie:

• De zorglocatie schaft minstens twee illi-tv’s aan
  • De zorglocatie heeft al een illi-tv en schaft (minstens) een tweede illi-tv aan
  • Deze actie is geldig tot 30 september 2021

Meld u aan voor onze nieuwsbrief