Trustpilot

Video’s

Door de jaren heen hebben wij niet alleen mooie video’s verzameld met bijvoorbeeld instructies of een uitleg over illi-tv, ook hebben we meerdere video’s mogen opnemen bij zorglocaties waar een illi-tv staat. Een verzameling hiervan vindt u hieronder.

Trots op het succes van illi bij ZINN – De Dilgt!

Bekijk in deze video hoe de bewoners van ZINN woonzorg locatie De Dilgt, genieten en zich betrokken voelen bij de illi-tv.

De ervaring van Compartijn Huize de Regentes met illi-tv

In deze video vertelt leefplezier coach en vrijwilligers coördinator Marijke Goedhart hoe de illi-tv spontaan zorgt voor diepgaandere gesprekken en voornamelijk voor verbinding tussen de bewoners en zorgmedewerkers.

Florence Mariahoeve beleeft magische momenten met illi-tv!

Bekijk in deze video hoe activiteitenbegeleiders Sathi en Jolanda de illi-tv inzetten om herkenning en contactmomenten te verbeteren tussen bewoner en medewerker.

Wij maken video’s voor mensen met dementie

Wij van illi-tv maken video’s voor mensen met dementie om de drukke televisie te vervangen. Bekijk deze video, waarom wij herkenbare plekken filmen voor deze doelgroep.

WelThuis – Wilgehoven op elke woonkamer een illi-tv!

In deze video vertellen medewerkers en een mantelzorger, waarom zij de illi-tv zo geweldig vinden!

De ervaring van Noorderbreedte – Westerpoort met illi-tv

Iets wat je in de winter nodig hebt… Met de letter ‘O’. Bij Noorderbreedte Westerpoort weten ze het antwoord! Bekijk hier de video over hun ervaring met de illi-tv.

Amélie is enthousiast over de illi-tv!

Zijn jullie net zo enthousiast over de illi-tv als Amélie van Stepping Stones – Villa van Oranje?

De ervaring van Interzorg – Slingeborgh met illi-tv

Bij Interzorg – De Slingeborgh genieten ze dag en nacht van de illi-tv. Bekijk nu de ervaring van Henriëtte met de illi-tv!

Innovatiefonds Zorg en Welzijn

Met het ‘Innovatiefonds Zorg en Welzijn’ van de Gemeente Amstelveen, werken wij aan de doorontwikkeling van illi-tv! Dit in samenwerking met inwoners van de gemeente, Amstelring en de Hogeschool van Amsterdam (HvA).

Hoe wordt illi-tv gebruikt?

Onze collega Yunus legt uit wat illi-tv de mogelijkheden zijn van illi-tv. Veel kijkplezier!

In samenwerking met Archipel Zorggroep en Fontys Hogescholen

Tijdens het project ‘Sense of Home’ hebben wij op 2 woonkamers van Archipel Eerdbrand de illi-tv neergezet. Wij zijn bezig geweest om het dagprogramma van illi-tv af te laten stemmen op de bewonersgroep.

De ervaring met illi-tv van Amsta

“Veiligheid, fijnheid. Het vroeger naar nu halen. Dat is gewoon wat de illi-tv doet” – Rianne, verzorgster Amsta.

“Stuur uw familiefoto’s of een videoboodschap door naar illi-tv”

Stuur het naar ons door via WhatsApp 0612455448 of mail naar info@illi-tv.nl. Vervolgens zorgen wij van illi-tv ervoor dat de foto’s en video’s terecht komen op illi-tv, die op de zorglocatie staat.

“illi tv maakt langer thuis wonen met dementie eenvoudiger”

Bij zorginstellingen is het een groot een succes en daarom wordt er in Amstelveen onderzocht hoe het systeem ook naar thuiswonende mensen met dementie kan worden gebracht.

“Wij lachen steeds meer met illi-tv”

Gewoon, omdat illi-tv vaak de leuke momenten naar boven haalt die anders ergens in een vergeten hoekje raken en nu niet.”- Helena Sanders

illi-tv – Zorg om niet te vergeten

illi-tv wordt voornamelijk ingezet op zorglocaties waar mensen met dementie leven en helpt bij het ophalen van positieve herinneringen.

Ervaring illi-tv bij Zorggroep Treant

“Het wordt dagelijks gebruikt, dus het heeft echt een meerwaarde als locatie.” – André Belt, projectcoördinator bij Zorggroep Treant Holdert in Emmen

illi-tv aansluiten op de televisie

In deze instructievideo vertelt Yunus in stappen hoe u illi-tv kunt aansluiten op de televisie.

illi-tv in samenwerking met de leefcirkels van Consyst

De levenscirkels zorgen ervoor dat wanneer bewoners dichtbij illi-tv komen, hun persoonlijke levensverhaal automatisch aan springt.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief