Bekijk onze video’s

Ervaring illi-tv bij Zorggroep Treant. “Het wordt dagelijks gebruikt, dus het heeft echt een meerwaarde als locatie.” – André Belt, projectcoördinator bij Zorggroep Treant Holdert in Emmen

illi-tv aansluiten op de televisie. In deze instructievideo vertelt Yunus in stappen hoe u illi-tv kan aansluiten op de televisie.

Ervaringen met illi-tv. “Veiligheid, fijnheid. Het vroeger naar nu halen. Dat is gewoon wat de illi-tv doet” – Rianne, verzorgster Amsta.

illi-tv – Zorg om niet te vergeten. illi-tv wordt voornamelijk ingezet op zorglocaties waar mensen met dementie leven en helpt bij het ophalen van positieve herinneringen.

“Wij lachen steeds meer met illi-tv” Gewoon, omdat illi-tv vaak de leuke momenten naar boven haalt die anders ergens in een vergeten hoekje raken en nu niet.”- Helena Sanders

“Reactie bewoner op videoboodschap dochter” Erg mooi, hoe een bewoner reageert op een videoboodschap van haar dochter. Met een video of foto’s kunnen voor deze mensen zoveel plezierige herinneringen worden opgehaald.