Trustpilot

Vraag en antwoord

Kan ik persoonlijke foto’s of een videoboodschap toe sturen?

Jazeker, u kunt de informatie sturen naar het WhatsApp nummer 0612455448 of via de mail naar info@illi-tv.nl. Wanneer uw gestuurde foto’s een titel hebben, zal dit ook meegenomen worden in de verwerking.

Hoe gaat het in zijn werk?

Zodra wij de informatie goed van u hebben ontvangen krijgt u een bevestiging. Vervolgens gaan wij met de informatie aan de gang, om het levensverhaal te maken. Wanneer wij het levensverhaal klaar hebben zetten wij dit op afstand klaar in het betreffende illi-tv op locatie. Hierna wordt u (en eventueel ook de zorg medewerker) op de hoogte gesteld dat het levensverhaal klaarstaat.

Geldt dit ook voor het Magisch Interactief Schilderij (MIS)?

Ja, het MIS is de voorganger van illi-tv en het aanmaken van het levensverhaal gaat op exact dezelfde manier.

Zijn hier kosten aan verbonden?

Nee, voor het aanmaken van een levensverhaal zijn geen kosten verbonden. De zorglocatie heeft illi-tv al aangeschaft of gehuurd. Levensverhalen maken is een onderdeel van onze service.

Hoelang duurt het om een levensverhaal aan te maken?

Het invullen van het levensverhaal duurt gemiddeld 5 minuten. Vervolgens gaan wij van illi-tv ermee aan de slag. Het verwerken doen wij zelf en handmatig, maar wij streven er naar dit zo snel mogelijk te doen. Gemiddeld duurt het ongeveer 5 werkdagen van het moment van bevestiging voordat het levensverhaal klaarstaat in illi-tv.

Moeten alle vragen worden beantwoord?

Nee dit hoeft niet. U kent uw dierbare immers zelf het best. Het gaat uiteindelijk om mooie momenten te creëren voor hem/haar!Met relatief weinig informatie kunnen wij al hele mooie dingen doen. Zo is informatie het ook al prima als wij de muziek voorkeuren van iemand weten of bijvoorbeeld waar iemand is opgegroeid. Het mag natuurlijk wel heel uitgebreid en gedetailleerd!

Mag ik ook alleen foto’s of een videoboodschap insturen?

Jazeker, de informatie die u ons toestuurt zetten wij dan  klaar voor uw dierbare. Wij hebben in dit  geval wel uw gegevens en de gegevens van uw dierbare nodig om de aanvraag in behandeling te nemen.

Kan het levensverhaal later nog worden aangepast?

Jazeker, u kunt ten alle tijden aanvullingen of aanpassingen voor het levensverhaal aan ons doorgeven. Dit is juist heel goed, zo blijft het levensverhaal dynamisch.

Hoe zit het met privacy?

Wanneer wij informatie van u binnenkrijgen, dan gaan wij hier uiterst zorgvuldig mee om. De informatie wordt alleen getoond op de locatie waar de betreffende bewoner verblijft. Belangrijk is wel dat u begrijpt dat de informatie die u naar ons doorstuurt, ook bekeken kan worden door zorgmedewerkers die werken met illi-tv, maar dit is juist positief! Hierdoor kent de medewerker uw dierbare beter wat kan resulteren in een fijnere omgang. Voor meer informatie over de privacy kunt u de Privacyverklaring van illi Engineering bekijken.

De zorglocatie beschikt niet over een illi-tv. Wat kan ik doen?

Wij hebben momenteel een speciale proefperiode beschikbaar. Vanwege de bizarre tijden zullen wij in dit geval illi-tv per post naar de zorgorganisatie toe sturen. Klik hier voor meer informatie over de proefperiode. De installatie van illi-tv is zeer gemakkelijk.

Mijn vraag is nog niet beantwoord.

Mocht het zo zijn dat u er niet helemaal uitkomt of een andere vraag heeft. Dan kan ten alle tijden met ons contact worden opgenomen. Dit kan via ons telefoonnummer: 0612455448 of per mail: info@illi-tv.nl.