Trustpilot

Service

Ook na de installatie bieden wij uitgebreide begeleiding bij het dagelijkse gebruik van de illi-tv. Met onze service zorgen wij ervoor dat illi-tv altijd up-to-date is.

✓ Installatie & workshop
Nadat de illi-tv is besteld, wordt er een startdatum ingepland. De start van illi-tv gaat gepaard met de installatie en een workshop. Hierbij wordt illi-tv gepresenteerd aan zo veel mogelijk belanghebbenden.

✓ Interesses doorgeven
Wij vinden het belangrijk dat elke bewoner zich thuisvoelt in een vertrouwde omgeving. Daarom proberen wij rekening te houden met de interesses van de bewoner(s). De interesses kunnen aan ons worden doorgegeven en zo maken wij elke illi-tv uniek.

✓ Volledig aanbod
Standaard is de illi-tv uitgerust met een rijkelijk aanbod aan content,
dit aanbod blijft groeien. Nieuwe muziek, video’s, spelletjes en
activiteiten worden maandelijks automatisch aangevuld op de illi-tv. Dit geldt ook voor aanpassingen in het dagprogramma. Mocht u zelf input
hebben voor aanvulling van het aanbod, dan zullen wij ons uiterste best
doen om dit te verwezenlijken.

✓ Onderhoud & Support
Onze klantenservice is tussen 9:00 en 17:00 bereikbaar op 020-2479333. Mochten wij het probleem telefonisch niet kunnen oplossen, dan zullen wij ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk weer met de illi-tv aan de slag kunt. Daarnaast voeren wij jaarlijks een controle uit op de illi-tv.

✓ Software update

Net zoals uw telefoon of computer, heeft de illi-tv af en toe behoefte aan een software update. Met de illi-tv bent u altijd verzekerd van een veilig en up-to-date systeem.

✓ Geen voorrijkosten
Voor eventuele reparaties op locatie rekenen wij geen voorrijkosten.

✓ Inzicht in gebruik
Indien gewenst, kunnen wij u adviseren over het gebruik van uw illi-tv. Aan de hand van anonieme gebruikersgegevens bekijken wij samen met u hoe uw illi-tv momenteel wordt ingezet en waar eventueel nog verbetering mogelijk is.

Meer informatie:
Kijk voor meer informatie over de service in onze algemene voorwaarden

Meld u aan voor onze nieuwsbrief