Service

Ontdek alle mogelijkheden van illi-tv. Ook na de installatie van illi-tv bieden wij uitgebreide begeleiding bij het dagelijkse gebruik van illi-tv. Mocht er onverhoopt een defect optreden, dan komen wij zo snel mogelijk langs om het op te lossen. Met onze service zorgen wij ervoor dat illi-tv altijd up-to-date is.

✓ Installatie en workshop
Nadat de illi-tv is besteld, wordt er een startdatum ingepland. De start van illi-tv gaat gepaard met de installatie en een workshop. Hierbij wordt illi-tv gepresenteerd aan alle bewoners, verzorgers, familieleden en andere belanghebbenden.

✓ Levensverhalen
Van de aangeleverde content en verkregen informatie over de bewoner
maken wij mooie rustige video’s met muziek eronder. U kunt ten alle tijden het levensverhaal bij ons aanvullen/aanpassen. Dit zullen wij zo snel mogelijk verwerken in illi-tv.  Mocht er een bewoner vertrekken, dan kunnen wij het levensverhaal naar de naasten opsturen en zullen wij gegevens uit het systeem verwijderen.

✓ Volledig aanbod
Standaard is illi-tv uitgerust met een rijkelijk aanbod aan content,
dit aanbod blijft groeien. Nieuwe muziek, video’s, spelletjes en
activiteiten worden maandelijks automatisch aangevuld op illi-tv. Dit geldt ook voor aanpassingen in het dagprogramma. Mocht u zelf input
hebben voor aanvulling van het aanbod, dan zullen wij ons uiterste best
doen om dit te verwezenlijken.

✓ Onderhoud
Wij voeren jaarlijks een controle uit op de onderdelen van illi-tv. Er kan altijd iets kapotgaan, dit is natuurlijk vervelend. Mochten wij telefonisch het probleem niet met u kunnen oplossen, dan zullen wij ervoor zorgen dat u er zo snel mogelijk weer mee aan de slag kunt: wij sturen u een vervangende illi-tv en zullen uw eigen illi-tv zo snel mogelijk weer repareren.

✓ Software update

Net zoals uw telefoon of computer, heeft de illi-tv af en toe behoefte aan een software update. Met illi-tv bent u altijd verzekerd van een veilig en up-to-date systeem.

✓ Geen voorrijkosten
Voor eventuele reparaties op locatie rekenen wij geen voorrijkosten.


✓ Inzicht in gebruik
Indien gewenst, kunnen wij u adviseren over het gebruik van uw illi-tv. Aan de hand van anonieme gebruikersgegevens bekijken wij samen met u hoe uw illi-tv momenteel wordt ingezet en waar eventueel nog verbetering mogelijk is.

Meer informatie:
Kijk voor meer informatie over de service in onze algemene voorwaarden

Meld u aan voor onze nieuwsbrief