Trustpilot

Service

Ook na de installatie bieden wij uitgebreide begeleiding bij het dagelijkse gebruik van de illi-tv. Met onze service zorgen wij ervoor dat illi-tv altijd up-to-date is.

✓ Installatie & workshop
Nadat de illi-tv is besteld, wordt er een startdatum ingepland. De start van illi-tv gaat gepaard met de installatie en een workshop. Hierbij wordt illi-tv gepresenteerd aan zo veel mogelijk belanghebbenden.

✓ Levensverhalen
Van de aangeleverde content en verkregen informatie over de bewoner
maken wij mooie rustige video’s met herkenbare muziek eronder. U kunt ten alle tijden het levensverhaal bij ons aanvullen/aanpassen. Dit zullen wij zo snel mogelijk verwerken in de illi-tv.  Mocht er een bewoner vertrekken, dan kunnen wij het levensverhaal naar de naasten opsturen en zullen wij gegevens uit het systeem verwijderen.

✓ Volledig aanbod
Standaard is de illi-tv uitgerust met een rijkelijk aanbod aan content,
dit aanbod blijft groeien. Nieuwe muziek, video’s, spelletjes en
activiteiten worden maandelijks automatisch aangevuld op de illi-tv. Dit geldt ook voor aanpassingen in het dagprogramma. Mocht u zelf input
hebben voor aanvulling van het aanbod, dan zullen wij ons uiterste best
doen om dit te verwezenlijken.

✓ Onderhoud & Support
Onze klantenservice is tussen 9:00 en 17:00 bereikbaar op 020-2479333. Mochten wij het probleem telefonisch niet kunnen oplossen, dan zullen wij ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk weer met de illi-tv aan de slag kunt. Daarnaast voeren wij jaarlijks een controle uit op de illi-tv.

✓ Software update

Net zoals uw telefoon of computer, heeft de illi-tv af en toe behoefte aan een software update. Met de illi-tv bent u altijd verzekerd van een veilig en up-to-date systeem.

✓ Geen voorrijkosten
Voor eventuele reparaties op locatie rekenen wij geen voorrijkosten.

✓ Inzicht in gebruik
Indien gewenst, kunnen wij u adviseren over het gebruik van uw illi-tv. Aan de hand van anonieme gebruikersgegevens bekijken wij samen met u hoe uw illi-tv momenteel wordt ingezet en waar eventueel nog verbetering mogelijk is.

Meer informatie:
Kijk voor meer informatie over de service in onze algemene voorwaarden

Meld u aan voor onze nieuwsbrief