Trustpilot

Stream

Het bedrijf illi Engineering is per mei 2023 begonnen met het testen van een streamingsdienst voor ouderen met dementie. De streamingsdienst heeft dezelfde functionaliteiten als de illi-tv, maar is dan zonder kastje en zonder bedieningstablet. De streaming is te bedienen met de TV afstandsbediening, net zoals bij vergelijkbare streamingsdiensten; Netflix en Videoland.

Pilot

Momenteel wordt het eerste prototype van de streaming getest op locatie Frankeland in Rotterdam. Er volgt ook nog een tweede pilotlocatie in Amsterdam. Het doel van deze pilot om te kijken of de streaming net zo (of nog beter) aanslaat als onze illi-tv. Daarnaast willen wij onderzoeken wat er nog verder aan de streaming nog verbeterd moet worden.

Het aanbod

Het aanbod van de streaming bestaat uit op maat gemaakt verzameling van video’s, muziek, spelletjes, foto’s en dagprogramma voor ouderen. Elk stream wordt uniek door het groepsgericht dagprogramma. Hiermee wordt bedoeld, dat het systeem rekening houdt met de interesses van de bewoners op de afdeling.

Interesse in onze stream?

Heeft u een vraag over de stream van illi Engineering? Wilt u graag wat meer informatie ontvangen? Of weet u een locatie, die ook graag de stream uit willen proberen? Neem dan gerust contact met ons via onderstaand formulier.


    Uw bericht is verzonden!

    Meld u aan voor onze nieuwsbrief