Trustpilot

Amaris de Kuijer

Amaris de Kuijer
Actuele status
€ 2.284,84 van de € 2.284,84 ingezameld Door 1 donateur
100%

De Kuijer heeft de afgelopen weken een illi-tv te leen gehad. Het blijkt een groot succes! Bijvoorbeeld de beweeg oefeningen.. In de video wordt door een jonge bewegingsagoog speelse & moderne bewegingen gemaakt op ‘Jailhouse Rock’. De bewoners zien dit, doen spontaan mee en worden vrolijk. Echt hilarisch!

Nu willen wij graag een illi-tv aanschaffen, sparen jullie mee?


Deze crowdfunding pagina is gemaakt in opdracht van Amaris de Kuijer. Wij gunnen iedereen het plezier dat illi-tv geeft, daarom is het mogelijk om via ons een crowdfunding actie op te zetten. Geen hoge onverwachte kosten maar slechts €0,35 cent per donatie voor de kosten die wij maken voor het gebruik van een iDeal betaling. De technische en administratieve afhandeling wordt uitgevoerd door illi-tv. Betalingen kunnen gemakkelijk en veilig online worden gedaan via iDeal.

Mocht een crowdfunding actie niet het gewenste bedrag opleveren om de illi-tv te kunnen aanschaffen, dan wordt het opgebouwde bedrag, minus de kosten voor iDeal (€0,35 per donatie) en de ingelegde kosten van illi Engineering, gestort op de rekening van Amaris de Kuijer.

Terug naar crowdfundingoverzicht