Trustpilot

Cardia Landscheiding (4 stuks)

Cardia Landscheiding
Actuele status
€ 6.940,- van de € 6.940,- ingezameld Door 21 donateurs
100%

Wij van Carda Landscheiding kijken met veel plezier terug op de proefmaand van illi-tv! Een prachtige tool om een dagprogramma mee in te richten voor op onze huiskamers. Bewoners genoten van de verschillende opties zoals quizzen, liedjes, geheugentraining, prachtige video’s en nog veel meer!

Het grote pluspunt van de illi-tv is het gebruiksgemak. Huiskamer- en welzijnsmedewerkers kunnen de illi-tv met gemak bedienen en op deze wijze een fijne sfeer neerzetten in een huiskamer en activiteiten uitvoeren. Wij zouden de illi-tv heel graag op verschillende huiskamers (4 stuks) inzetten.

Deze crowdfunding actie gaat ons hier hopelijk bij helpen!


Deze crowdfunding pagina is gemaakt in opdracht van Cardia Landscheiding. Wij gunnen iedereen het plezier dat illi-tv geeft, daarom is het mogelijk om via ons een crowdfunding actie op te zetten. Geen hoge onverwachte kosten maar slechts €0,35 cent per donatie voor de kosten die wij maken voor het gebruik van een iDeal betaling. De technische en administratieve afhandeling wordt uitgevoerd door illi-tv. Betalingen kunnen gemakkelijk en veilig online worden gedaan via iDeal.

Mocht een crowdfunding actie niet het gewenste bedrag opleveren om de illi-tv te kunnen aanschaffen, dan wordt het opgebouwde bedrag, minus de kosten voor iDeal (€0,35 per donatie) en de ingelegde kosten van illi Engineering, gestort op de rekening van Cardia Landscheiding.

Terug naar crowdfundingoverzicht