Trustpilot

Martha Flora Hoorn

Martha Flora Hoorn
Actuele status
€ 1.069,64 van de € 2.123,55 ingezameld Door 1 donateur
50%

Wij zijn zeer tevreden met de illi-tv die wij even op proef hebben gehad! De illi-tv willen wij eigenlijk graag aanschaffen, het lukt ons alleen niet om dit in één keer te doen. Maandelijks gaan wij een bedrag inleggen om dit te verwezenlijken, maar natuurlijk is alle andere financiële hulp hiernaast welkom! Sparen jullie mee?


Deze crowdfunding pagina is gemaakt in opdracht van Martha Flora Hoorn. Wij gunnen iedereen het plezier dat illi-tv geeft, daarom is het mogelijk om via ons een crowdfunding actie op te zetten. Geen hoge onverwachte kosten maar slechts €0,35 cent per donatie voor de kosten die wij maken voor het gebruik van een iDeal betaling. De technische en administratieve afhandeling wordt uitgevoerd door illi-tv. Betalingen kunnen gemakkelijk en veilig online worden gedaan via iDeal.

Mocht een crowdfunding actie niet het gewenste bedrag opleveren om de illi-tv te kunnen aanschaffen, dan wordt het opgebouwde bedrag, minus de kosten voor iDeal (€0,35 per donatie) en de ingelegde kosten van illi Engineering, gestort op de rekening van Martha Flora Hoorn.

Terug naar crowdfundingoverzicht