Trustpilot

WIJdezorg – Rhijndael

WIJdezorg Rhijndael
Actuele status
€ 1.392,45 van de € 6.783,74 ingezameld Door 53 donateurs
21%

De afgelopen maanden maakte zorgcentrum Rhijndael veelvuldig gebruik van de nieuwe app Mr illi! Een prachtige en laagdrempelige manier voor bewoners om muziek te luisteren, tv-en filmfragmenten te bekijken, spelletjes te spelen en mee te doen met beweegoefeningen. Nu willen wij heel graag Mr illi op iedere huiskamer kunnen aanbieden, maar ons budget is hiervoor helaas niet toereikend.

Daarom doen we een beroep op u! Spaart u mee en haalt u Mr illi naar Koudekerk?


Deze crowdfunding pagina is gemaakt in opdracht van WIJdezorg Rhijndael. Wij gunnen iedereen het plezier dat illi-tv geeft, daarom is het mogelijk om via ons een crowdfunding actie op te zetten. Geen hoge onverwachte kosten maar slechts €0,35 cent per donatie voor de kosten die wij maken voor het gebruik van een iDeal betaling. De technische en administratieve afhandeling wordt uitgevoerd door illi-tv. Betalingen kunnen gemakkelijk en veilig online worden gedaan via iDeal.

Mocht een crowdfunding actie niet het gewenste bedrag opleveren om de illi-tv te kunnen aanschaffen, dan wordt het opgebouwde bedrag, minus de kosten voor iDeal (€0,35 per donatie) en de ingelegde kosten van illi Engineering, gestort op de rekening van WIJdezorg Rhijndael.

Terug naar crowdfundingoverzicht