Trustpilot

Orpea ‘t Bisschoppenhofje

Orpea 't Bisschoppenhofje
Actuele status
€ 2.115,- van de € 2.115,- ingezameld Door 10 donateurs
100%

Hallo iedereen,

Welkom op de crowdfunding pagina van ‘t Bisschoppenhofje!
Afgelopen weken en maanden hebben onze bewoners en het KELA-team kennis kunnen maken met illi-tv. illi-tv is een interactief spelprogramma waarbij onze bewoners met of zonder dementie cognitief geactiveerd en gestimuleerd worden. Verder bieden de snoezelopties, rustgevende beelden en lusterverhalen ook een meerwaarde aan onze bewoners die zich meer in een verzonken fase van dementie bevinden. Na deze proefperiode kunnen wij illi-tv niet meer wegdenken uit onze leefruimte! Wij zijn helemaal verkocht en dromen ervan een exemplaar te kunnen aankopen en dus permanent te kunnen houden.

Om dit te kunnen verwezenlijken zullen wij de komende maanden verschillende initiatieven zoals een “wafelenbak” en tombola op poten zetten. Natuurlijk kunnen wij een duwtje in de rug heel erg gebruiken. Daarom zouden wij u vriendelijk willen vragen een bijdrage te doen op onze crowdfunding pagina. Alle beetjes helpen!!

Natuurlijk bent u ook helemaal vrij om zelf een kleine inzamelactie of benefiet te organiseren. Indien nodig steken wij hier graag een handje bij toe!

Onze bewoners zullen u heel erg dankbaar zijn

21 september organiseren wij een pannenkoek bakwedstrijd voor de familie van de bewoners. Het opgehaalde geld komt ter goede van de illi-tv, die u die dag ook meteen kunt bezichtigen.


Deze crowdfunding pagina is gemaakt in opdracht van Orpea 't Bisschoppenhofje. Wij gunnen iedereen het plezier dat illi-tv geeft, daarom is het mogelijk om via ons een crowdfunding actie op te zetten. Geen hoge onverwachte kosten maar slechts €0,35 cent per donatie voor de kosten die wij maken voor het gebruik van een iDeal betaling. De technische en administratieve afhandeling wordt uitgevoerd door illi-tv. Betalingen kunnen gemakkelijk en veilig online worden gedaan via iDeal.

Mocht een crowdfunding actie niet het gewenste bedrag opleveren om de illi-tv te kunnen aanschaffen, dan wordt het opgebouwde bedrag, minus de kosten voor iDeal (€0,35 per donatie) en de ingelegde kosten van illi Engineering, gestort op de rekening van Orpea 't Bisschoppenhofje.

Terug naar crowdfundingoverzicht