Trustpilot

illi-tv bij Kronenburg!

Kronenburg
Actuele status
€ 3.412,05 van de € 3.824,- ingezameld Door 18 donateurs
89%

Hierboven ziet u een deel van het team dat achter de illi-tv zit, vlak voordat zij de halve marathon gingen rennen. En je zal wel even denken… Maar iedereen heeft het gehaald! Ruurd Bell (midden) & Mike Oudshoorn (links), zijn de eigenaren van illi Engineering en wij ontwikkelen al meer dan 7 jaar producten, voor onder andere mensen die leven met dementie bij zorglocaties. Bij ons staat de bewoner en zijn leefomgeving centraal.

De illi-tv wordt aangesloten op de al aanwezige tv en er is dus geen speciaal scherm nodig. De programmering van de illi-tv is eenvoudig en zelflerend: muziek en spelletjes die vaak worden gekozen komen automatisch vaker terug in het dagprogramma, dat zich zo aanpast aan de bewonersgroep en haar zorgmedewerkers! Elke illi-tv is uniek en wij zorgen voor de zinvolle content.

Deze pagina dient als voorbeeld voor jullie eigen landingspagina van de crowdfunding actie. Vaak werkt het goed als er iets persoonlijks wordt gedeeld, zoals een foto en een verhaaltje. Hierom ontvangen wij graag een foto van jullie, bijvoorbeeld van op de afdeling met de bewoners of als jullie met de illi-tv werken. Verder graag een kort stukje tekst waarin kan worden aangegeven waarom jullie geld inzamelen voor de illi-tv. Mochten jullie nog met andere vragen zitten dan mogen jullie mij altijd even bellen, mailen of appen.

Groetjes en succes!

Ruurd Bell
0612455448
www.illi-tv.nl


Deze crowdfunding pagina is gemaakt in opdracht van Kronenburg. Wij gunnen iedereen het plezier dat illi-tv geeft, daarom is het mogelijk om via ons een crowdfunding actie op te zetten. Geen hoge onverwachte kosten maar slechts €0,35 cent per donatie voor de kosten die wij maken voor het gebruik van een iDeal betaling. De technische en administratieve afhandeling wordt uitgevoerd door illi-tv. Betalingen kunnen gemakkelijk en veilig online worden gedaan via iDeal.

Mocht een crowdfunding actie niet het gewenste bedrag opleveren om de illi-tv te kunnen aanschaffen, dan wordt het opgebouwde bedrag, minus de kosten voor iDeal (€0,35 per donatie) en de ingelegde kosten van illi Engineering, gestort op de rekening van Kronenburg.

Terug naar crowdfundingoverzicht