Trustpilot

Zorggroep Elde Maasduin Bed & Breakfast/Zorghotel

Zorggroep Elde Maasduin Bed & Breakfast/Zorghotel
Actuele status
€ 326,12 van de € 2.123,55 ingezameld Door 1 donateur
15%

Wij hebben de illi-tv even op de proef gehad en dit is ons zeer goed bevallen! Wij willen de illi-tv eigenlijk graag aanschaffen, alleen lukt het ons niet om dit in één keer te doen. Wij gaan maandelijks een bedrag inleggen om dit te verwezenlijken, maar hiernaast is alle andere financiële hulp natuurlijk welkom! Sparen jullie mee?


Deze crowdfunding pagina is gemaakt in opdracht van Zorggroep Elde Maasduin Bed & Breakfast/Zorghotel . Wij gunnen iedereen het plezier dat illi-tv geeft, daarom is het mogelijk om via ons een crowdfunding actie op te zetten. Geen hoge onverwachte kosten maar slechts €0,35 cent per donatie voor de kosten die wij maken voor het gebruik van een iDeal betaling. De technische en administratieve afhandeling wordt uitgevoerd door illi-tv. Betalingen kunnen gemakkelijk en veilig online worden gedaan via iDeal.

Mocht een crowdfunding actie niet het gewenste bedrag opleveren om de illi-tv te kunnen aanschaffen, dan wordt het opgebouwde bedrag, minus de kosten voor iDeal (€0,35 per donatie) en de ingelegde kosten van illi Engineering, gestort op de rekening van Zorggroep Elde Maasduin Bed & Breakfast/Zorghotel .

Terug naar crowdfundingoverzicht